Novedades legislativas

OBERTA LA CAMPANYA DE RENDA I PATRIMONI.

Ja pot demanar hora a les nostres oficines o al telèfon 93 814 08 19. A l'enllaç trobarà el llistat de la documentació necessària a aportar per a la seva confecció.

OBLIGACIÓ DE NOTIFICACIONS ELECTRÒNIQUES

L’informem que el 2 d’octubre ha entrat en vigor la Llei 39/2015 , d’1 d’octubre, del procediment de les Administracions Públiques.

Aquesta Llei obliga, entre altres, a les persones jurídiques i a les entitats sense personalitat jurídica a relacionar-se electrònicament amb les Administracions Públiques. Entre les entitats sense personalitat jurídica s’inclouen les comunitats de béns, les herències jacents i les comunitats de propietaris.

CERTIFICADO DE EFICIENCIA ENERGÉTICA DE LOS EDIFICIOS.

De acuerdo con el Real Decreto 235/2013, de 5 de abril, por el que se aprueba el procedimiento básico para la eficiencia energética de los edificios, para poner a la venta o en alquiler su inmueble será necesario que usted disponga de dicha certificación.

Si no dispone de la misma, puede solicitar que se la tramitemos en nuestra oficina. El precio de dicho servicio es de 81 € + IVA (locales tasas a parte).

DECLARACIÓ DE BÉNS I DRETS SITUATS A L'ESTRANGER.

La Llei 7/2012 de Mesures contra el frau fiscal va aprovar una NOVA MESURA relativa a la DECLARACIÓ DE BÉNS I DRETS SITUATS A L’ESTRANGER, model 720.

Aquesta declaració es presenta de l'1 de gener al 31 de març de cada any.

Si vostè creu que pot tenir obligació de presentar-la, posis en contacte amb la nostra oficina, ja que la no presentació de la mateixa té importants repercussions fiscals així com elevades sancions administratives.
 

 

Esta página está...

...en continua construcción.

Contacto

AFYS VILANOVA SL
Plaza Soler y Gustems 11 Bajos
08800 Vilanova I La Geltru

 

Correo electrónico: info@afysvilanova.com


También puede llamarnos a los teléfonos: +34 938140819- 663.011.491


 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Asesoría fiscal, laboral y contable, fincas y servicios.